Oferim contracte de munca pentru
ingrijitori persoane varstnice la domiciliu.
Fara comision!
ยป
Despre noi

Ingrijire Batrani Germania - Angajari Contract de Munca Germania

Firma My Soluvis face angajari cu contract de munca pe Romania, cu detasare la munca in Germania. Salariile sunt calculate in functie de exprienta ingrijitoarei/ingrijitorului si in functie de nivelul de limba germana. Salariul minim este de 1200 de Euro pe luna, la acesta nu se aplica nici un fel de comision. Transportul, masa si cazarea pe toata durata sederii in Germania fiind la fel, asigurate.
 
Societatea MySoluvis face angajari pe toata perioada anului cu contract de munca legal inregistrat la ITM, pentru munca in Germania. Avem locuri de munca disponibile pe tot teritoriul Germaniei pentru ingrijirea persoanelor varstnice.
 
Oferim salarii atractive si motivante stabilite in functie de pregatirea, experienta si calificarea dumneavostra. Salariul minim este de 1200 euro pe luna (+ plata contributiilor in tara pentru sanatate, somaj, pensie), iar pe langa salariu beneficiati de:
  • transport gratuit pana la noul loc de munca din Germania,
  • asigurare medicala pe toata perioada sederii dumneavostra (pe baza cardului european de sanatate emis de CAS),
  •  cazare si masa
  • asistenta/consultanta din partea societatii MySoluvis pentru orice neclaritati si dificultati ati putea avea.
Este important sa luati in considerare faptul ca gasirea locului de munca in Germania, recrutarea, plasarea si contractul de munca nu va costa nimic! Programul nostru nu are costuri ascunse.
Contractele pot fi incheiate pe 3 luni pana la 12 luni, in functie de solicitarile si disponibilitatea dumneavostra.
Sustinem si incurajam posibilitatea oricarei persoane de a munci si calatori, de a acumula cunostinte si experienta intr-o tara straina.
 
Cautam persoane sociabile, rabdatoare, adaptabile, amabile, sensibile la nevoile altor persoane. Poate constitui avantaj detinerea de diploma in domeniu- cursuri de Crucea Rosie, diploma de infirmier, asistenta sociala, pedagogie, psihologie, masaj/reflexoterapie si altele.
 
Ingrijitorul de batrani se ocupa in principal cu asigurarea confortului batranului, asistarea alimentatiei si administrarea alimentelor acestuia, acordarea ingrijirilor igienice,  mobilizarea si transportul, supravegherea starii de sanatate, respectarea si aplicarea prescriptiilor medicale, acordarea primului ajutor, gestionarea resurselor alocate, asigurarea conditiilor igienico-sanitare, completarea fisei de ingrijire a persoanei asistate. De asemenea lucrari casnice simple cum ar fi mentinerea curateniei, pregatirea meselor, cumparaturi.